KALEIDOSKOP

KALEIDOSKOP es un espectacle de carrer satíric on la crítica social es mescla amb la música festiva i els efectes pirotècnics.

L’obra representa a la humanitat mes grotesca amb personatges esperpèntics que posseeixen expressions que representen mascares de carnestoltes i esquelets.

L’aspecte desagradable de les mascares i els esquelets es minimitzat per les escenes coloristes i vitalistes, la qual cosa cridarà l’atenció i reduirà l’impacte del primer i inevitable rebuig que es sent quan algú contempla alguna d’aquestes situacions.

Escenes de caràcter fantàstic i grotesc, on impera una certa expressió burlesca i esperpèntica en cadascun dels seus personatges.

Les multituds alienades dins del mon carnavalesc amb les figures que naixen de creences banals destacant per damunt de tots, constituiran una parodia irònica de la societat en la qual vivim.

Elements divertits i fantàstics amb alt contingut d’ironia faran que les escenes barregen, la ingenuïtat, la comèdia i la crítica social.

KALEIDOSKOP es una combinació de teatre gestual, físic i visual, pirotècnia, música tradicional valenciana i espectacle itinerant.


A la nostra pàgina de Facebook I A LA NOSTRA GALERIA trobaràs fotos de LA PREESTRENA DE KALEIDOSKOP