LFÄNTH

 

LFÄNTH es una proposta minimalista que parla a l’espectador mitjançant sensacions. El general obre la marxa, amb decisió, seguit per tot el sèquit de la dama blanca, que, muntada en una elefanta de ferro de grans dimensions, beneeix al mon des de les altures. L’elecció d’aquests personatges no es casual; LFÄNTH combina la seva visió modernista sobre el poder amb personatges clàssics.

La posada en escena està mesurada per a transmetre una sensació fèrria, així com fragilitat i delicadesa. Compta amb els detalls mínims per a evocar un sentiment complex i, tot i això, sorprèn amb la bellesa de les seues escenes.

L’interior de l’obra amaga una profunda reflexió amb l’equilibri esser humà i naturalesa de fons. La nostra visió satírica i caricaturitzada de l’ús i abús de poder per part de l’home provocarà situacions còmiques que despertaran els sentits dels espectadors, ja que la vista no es motor suficient per a generar un impacte profund, per tant volem reforçar l’experiència de l’espectador amb les nostres majors passions: la improvisació, la interacció directa amb el públic i els efectes pirotècnics que reflexen la nostra identitat com a companyia.

 

 


A la nostra pàgina de Facebook I A LA NOSTRA GALERIA trobaràs fotos de l’actuació de LFÄNTH en el FAMM! de Les Festes de la Magdalena 2018