Produccions

FESLIDA 2018

La Companyia Suc de Llima serà de nou l’encarregada de la producció del FESLIDA 2018, el festival d’arts escèniques de la localitat d’Eslida a la província de Castelló.

La programació de tipus familiar es desenvoluparà els dies 7, 8 i 9 de setembre amb un total de 9 espectacles de nivell nacional.

CAVALCADA DE REIS DE LA VALL D’UIXÓ 2018

Suc de Llima va ser l’encarregada del disseny i la producció de la Cavalcada dels Reis Mags de La Vall d’Uixó.

La desfilada va estar formada per tres companyies de teatre i dansa professionals i a més, vam tindre animació musical a la porta de l’Ajuntament al llarg de tota la vesprada acompanyada d’una ambientació creada amb làsers i diferents efectes de llum.

CAVALCADA DE REIS D’ARTANA 2018

La producció de la Cavalcada de Reis d’Artana va estar marcada per la pirotècnia, la percussió i una estructura metàl·lica de grans dimensions.

En aquest cas la Companyia també es va encarregar del disseny i la producció de l’esmentada cavalcada.

FESLIDA 2017

Els dies 15, 16 i 17 de setembre Suc de Llima va tindre el plaer de realitzar la producció completa del festival d’Eslida al carrer “Feslida”.

En aquesta edició vam poder realitzar una programació d’una qualitat molt elevada, ja que ens van acompanyar companyies referents dins del panorama nacional.

Un total de 9 espectacles per a tots els públics que van fer gaudir als espectadors que es van acostar a Eslida al llarg del cap de setmana.

MAC MONCOFA 2017

L’Ajuntament de Moncofa ens va mostrar la confiança en el nostre treball encarregant-nos la producció del festival “MAC, Moncofa Al Carrer” que va tindre lloc la darrera setmana del mes d’agost.

La programació dissenyada per a tots els públics va constar d’un total de 7 espectacles familiars on es podia trobar teatre de carrer, circ, música, dansa, i en definitiva una proposta ferma per la cultura nacional.